Voda i život | Jana | Prirodna mineralna voda

VODA I ŽIVOT

Ona čini više od 60% tvog tijela. Neophodna je za život. Pokreće i poboljšava tjelesne funkcije. Hidratizira i čisti, izvana i iznutra. Voda doprinosi ravnoteži uma i tijela.

Izaberi Janu zbog iznimnog mineralnog sastava, nevjerojatne čistoće i blagotvornih učinaka. Tvoje tijelo će ti biti zahvalno.

U svakoj situaciji

Jana obnavlja gubitak tekućine kod sportskih aktivnosti. Pomaže kod učenja ili poslovnih zadataka. Savršeno se slaže sa svakom jelom. Nezaobilazna je uz šalicu kave.

O mineralnom sastavu

Na svom tisućama godina dugom podzemnom putu, Jana je prolaskom kroz niz geoloških naslaga, starih milijune godina, poprimila iznimnu kristalnu bistroću i jedinstven mineralni sastav.

Tehnologija punjenja

Ništa ne narušava vezu između Jane i prirode. Najsuvremenijom tehnologijom punjenja prirodnu izvorsku vodu s dubine od 800 metara punimo izravno u bocu, bez ikakvih vanjskih utjecaja.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori