Proizvodi | Jana | Prirodna mineralna voda
Jana ima novu, limitiranu ediciju - Sretne misli

Proizvodi

Kušaj okus čiste prirode

Prirodna mineralna voda – Jana, Jana s okusom voća, Jana vitamin i Jana ledeni čajevi dio su bogatog asortimana.

Jana mineralna negazirana voda

Idealna u svakoj prilici

Zahvaljujući iznimnom mineralnom sastavu, u kojem se posebno ističe omjer kalcija i magnezija, Jana ima prepoznatljiv svilenkast okus, koji je čini nježnom i elegantnom. Idealan mineralni sastav, jedinstven okus i iznimna čistoća pozicionirali su Janu kao vrhunski prirodni proizvod.

Jana voda s okusom voća

Inspiracija za život s malo više zabave

Jana s okusima jagode guave, limuna limete i borovnice brusnice, čini savršenu kombinaciju prirodne mineralne vode Jana i pažljivo odabranih prirodnih aroma s okusom voća. Spoj prirodne mineralne vode Jana i prirodnih voćnih aroma čine Janu vodu s okusom voća odličnim osvježenjem za sve te će posebno oduševiti one koji vode računa o unosu kalorija.

Jana vitamin

Ono što te pokreće

Voda uz dodatak vitamina i određenih minerala se pokazala odličnim načinom da tijelo održavamo svježim i poletnim. Jana vitamini osvježavajućih voćnih okusa, mogu svima koji se žele osjećati bolje osigurati značajan udio dnevnih potreba za određenim vitaminima i mineralima.

Proizvodi

Jana Ice Tea

Osvježenje kojem ne možeš odoljeti

Uživaj u osvježenju i slatkasto-voćnim okusima Jana ledenih čajeva. Proizvedeni su na bazi prirodne mineralne vode uz dodatak biljnih ekstrakata i voćnog soka. Jana Ice Tea ne sadržava umjetna bojila ni umjetna sladila. Dolazi u tri okusa: breskva, limun i šumsko voće-brusnica.

Proizvodi