Osjeti svoje ja - jana

Putovanje

Saznati tko smo zahtjeva inspiraciju, volju, hrabrost i snagu. Odlučiti se na taj put već je veliki korak, a držati kurs te prepoznati cilj naše potrage je pravi podvig. Ipak, svi osjećamo kad se krećemo u pravom pravcu, kad nas nešto vuče prema onome što nam je prirodno.

Uvijek smo u potrazi za izvornim, stvarnim, neuljepšanim. Bez maski, filtera i dorada.

Unutarnji glas

Bez obzira na to što nam nalaže okolina, ili što od nas očekuje društvo, mi znamo slušati svoj unutarnji glas koji nas navigira i pronaći put koji nas ispunjava. Kako bi ostali autentični moramo odbiti tuđe projekcije, etikete i kalupe, isklesati svoj put i pritom ne pasti pod utjecaj okoline. Biti autentičan znači ostati čist, izvorno svoj. Kao i Jana.

Uhvati trenutak, otkrij poruku

Na putu prema samospoznaji susrećemo se s brojnim preprekama ali i znakovima, potvrdama i porukama ohrabrenja. Jana je oduvijek pridavala velik značaj inspiraciji i moći pisanog slova. Nekad se iz najneočekivanijih trenutaka kriju najsnažnije poruke, samo ih treba znati iščitati. Upravo radi toga na svoje boce već tradicionalno ističemo inspirativne poruke, a sad smo razvili alat koji uz pomoć umjetne inteligencije iz bilo kojeg trenutka ovjekovječenog fotografijom izvlači poruku koja će te inspirirati, ohrabriti i zabaviti.

Koja se inspirativna poruka krije iza kišnog dana u uredu, izleta u prirodi ili kavi s prijateljima?

Fotkaj i otkrij poruku iza trenutka!

Nova, izvorna
etiketa. Oživljena.

Kako bismo znali kamo idemo, prisjećamo se odakle smo potekli. Zato se i Jana vraća svojoj izvornoj etiketi, slici Ivana Rabuzina, hrvatskog naivnog slikara koji je najčešće slikao motive prirode i sela Hrvatskog zagorja.

Osim očite poveznice s prirodom, inspiraciju smo u njegovim djelima pronašli i upravo zbog jasnog identiteta i prepoznatljivog „ja“ koje je utkao u svaku svoju sliku. U novom izdanju naše originalne etikete njegovu smo interpretaciju uz pomoć umjetne inteligencije unaprijedili, poveli u budućnost i približili novoj publici na novom mediju.

Novonastali krajolik oživljen je uz pomoć AR tehnologije, koja u 3D prostor oko tebe stavlja čudesan svijet naivne umjetnosti. Na svakoj boci Jane nalazi se QR kod koji nakon skeniranja oživljava etiketu, podsjećajući te da i ti potražiš svoj izvor i uvijek težiš onome što osjećaš kao svoju vrijednost.

No, baš kao i onom vanjskom, Janinom svijetu potrebna je pomoć kako bi ostao čist. Pronađi 5 boca koje se skrivaju, dodirni ih kako bi se reciklirale i uživaj u netaknutoj prirodi.

Skeniraj QR kod na novoj etiketi i doživi Janin svijet već danas!

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori