Jana Vitamin +collagen - jana

JANA VITAMIN

Jana vitamin +collagen

Jana vitamin +collagen 0,5 l PET

Sadrži vitamin c i cink, prirodni izvor kolagena

Nježnog okusa maline i jabuke, Jana vitamin +collagen idealno spaja benefite ukusnog napitka s ciljanom funkcionalnošću kroz kolagen, vitamin C i mineral cink. Vitamin C i mineral cink imaju brojne, životno važne uloge za naš organizam, među kojima se ističu doprinos vitamina C u normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože te doprinos cinka u održavanju normalne kože te normalnoj sintezi proteina, uključujući kolagen.

PAKIRANJA
 • 0,5 l
Prosječna hranjiva vrijednost (100g/ml)
 • energija (kj/kcal)

  60kJ/14 kcal
 • masti (g)

  0g
 • od kojih zasićene masne kiseline (g)

  0g
 • ugljikohidrati (g)

  2,9 g
 • od kojih šećeri (g)

  2,9 g
 • bjelančevine (g)

  0g
 • sol (g)

  <0,02g

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori