Preuzmite Janinu brošuru za trudnice i dojilje - jana

Preuzmite Janinu brošuru za trudnice i dojilje

Razdoblje trudnoće posebno je razdoblje u životu žena. To blaženo stanje, osim radosti, većini donosi i slatke brige te brojne buduće mame posežu za njima namijenjenom literaturom. Upravo smo iz tog razloga u suradnji s Nestleom, za vas pripremili zanimljivu i edukativnu brošuru.

Podsjetimo, puno je toga o čemu treba voditi brigu tijekom trudnoće,  a posebnu pažnju treba pridati dovoljnom unosu tekućine. Voda doprinosi održanju normalne psihičke i kognitivne funkcije te sudjeluje u normalnoj regulaciji tjelesne temperature, a tijekom trudnoće ima i dodatne zadaće. Tako se, primjerice, povećava volumen krvi  kako bi se osiguralo adekvatno dopremanje hranjivih tvari djetetu, a  voda je također potrebna i radi stvaranja plodne vode.

Sve to zahtijeva dovoljan unos tekućine, a najbolje je piti negaziranu mineralnu vodu koja ima povoljan omjer mineralnih tvari, posebice kalcija i magnezija. Briga o dovoljnom unosu vode vrlo je važna i tijekom dojenja, a pijenje vode treba poticati i kod djece od najranije dobi jer su upravo ona najpodložnija dehidraciji .

Ovo je samo jedan mali dio onoga što zasigurno zanima sve buduće majke, a puno više  možete doznati  u našoj brošuri koju možete preuzeti ovdje.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori