Nova Jana vitamin za "novo-normalno" vrijeme - jana

Nova Jana vitamin za “novo-normalno” vrijeme

Prema definiciji Svjetske organizacije, zdravlje nije samo odsustvo bolesti i iznemoglosti, već je stanje potpunog fizičkog, psihičkog i socijalnog blagostanja, a svjedoci smo kako se svaki od tih elemenata zdravlja našao na udaru uslijed pandemije korona virusa.

Trenutačna globalna zdravstvena kriza i kontinuirana izloženost uznemirujućim vijestima, kod većine ljudi izaziva stres i napetost, a niti “novo normalno” stanje baš ne doprinosi smanjenju stresa jer se brinemo o zaštiti zdravlja i svim ostalim neizvjesnostima u nadolazećem razdoblju.

Što je oksidativni stres

Naše tijelo posjeduje brojne mehanizme obrane kojima održava ravnotežu i čuva zdravlje. No kad opterešenje postane preveliko, tada organizam ne uspijeva neutralizirati sve štetne čimbenike, što dovodi do specifične vrste stresa poznatog pod nazivom oksidativni stres. Oksidativni stres je negativan i škodljiv proces koji dovodi do oštećenja brojnih staničnih struktura, a nastaje kao posljedica djelovanja prevelike količine visoko reaktivnih molekula, slobodnih radikala.

Aktivacija imunosnih stanica, upalni procesi, infekcija, iscrpljujuća tjelesna aktivnost, mentalni stres, izloženost zagađivačima iz okoliša, određenim lijekovima i kemikalijama, dimu cigareta, samo su neki od čimbenika koji u našem organizmu mogu potaknuti oksidativni stres.

Glavni mehanizam kojim tijelo neutralizira višak slobodnih radikala jesu antioksidansi. Za borbu protiv slobodnih radikala, tijelo je sposobno samostalno stvarati vrlo učinkovite antioksidanse, a pojedine antioksidanse, iznimno možne, unosimo izvana prehranom. Oni su neophodni za brojne tjelesne funkcije a među najvažnijima su vitamin E i mineral cink. Upravo njih donosi nova Jana vitamin antiox.

Jana vitamin antiox – saveznik za “novo normalno”

Jana vitamin antiox, najnovija je predstavnica palete Jana vitamin, koja u osvježavajućem okusu crnog ribiza donosi značajan udio dnevnih potreba za vitaminom E i mineralom cinkom. Ovi aktivni sastojci doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa, donoseći time blagotvoran učinak za zdravlje.

Naime, ukoliko nema antioksidansa, koji će ih presresti i neutralizirati, slobodni radikali oštećuju biološki važne molekule poput DNK, bjelančevina i lipida, te u konačnici i samu staničnu strukturu. Sudjelujući u antioksidacijskom obrambenom mehanizmu organizma, vitamin E i cink doprinose neutralizaciji slobodnih radikala i zaustavljanju štetne lančane reakcije oksidativnog stresa.

Inspirirana potrebama današnjeg vremena, Jana vitamin antiox donosi 15% preporučenog dnevnog unosa vitamina E i minerala cinka u 200 ml. Niskoenergetska i lagana, bazirana na prirodnoj mineralnoj vodi Jani, uz maleni udio voćnog soka, prirodnih aroma i prirodnog sustava zaslađivanja, Jana vitamin antiox primjerena je svim uzrastima.

Nova Jana vitamin antiox s dodatkom vitamina E i minerala cinka odličan je izbor koji će tijelu osigurati esencijalne antioksidanse, istovremeno zadovoljavajući potrebe organizma za tekućinom. Bez konzervansa, umjetnih boja i umjetnih aroma, Jana vitamin antiox s voćnim okusom crnog ribiza, lagano je i ukusno osvježenje i svakako dobrodošao saveznik u današnjim zahtjevnim, novo-normalnim, vremenima. Za buduće izazove, napore i stresove, podršku s vitaminom E i cinkom pronađite u Jani vitamin antiox.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori