Nova Jana vitamin s kofeinom- formula za osvježenje i energiju - jana

Nova Jana vitamin s kofeinom- formula za osvježenje i energiju

Jana vitamin s kofeinom, još je jedna inovacija koja stiže iz Jamnice, a riječ je o zanimljivoj kombinaciji prirodne mineralne vode Jana, B vitamina i ekstrakta zelene kave.

Ovo niskoenergetsko piće s prirodnim aromama naranče i karamele, obogaćeno je vitaminima B5, B6 i B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Jana vitamin s kofeinom nastala je u Jamničinom modernom razvojno-istraživačkom laboratoriju koji iza sebe ima brojne inovacije.

“Tijekom proteklih godina razvili smo mnogo različitih vitaminskih voda i svaka od njih je bila specifična po nečemu. Međutim, Jana vitamin s kofeinom imala je i dodatan izazov jer smo prvi puta dodavali ekstrakt zelene kave kojeg je trebalo stabilizirati na bazi prirodne mineralne vode Jane. Stabilnost proizvoda i kvaliteta za nas su imperativ, ali to je jednako važno i potrošačima koji žele znati što se nalazi u proizvodu kojeg konzumiraju”, pojasnila je Sandy Lovković, direktorica razvoja i istraživanja Grupe pića unutar Fortenova grupe.

Bočica Jane vitamin s kofeinom od 0,5 L sadrži 70 miligrama prirodnog kofeina dobivenog iz zrna zelene kave što je otprilike količina kofeina koju sadrži jedna šalica espresso kave. “Za razliku od šalice espressa, koji može djelovati kao diuretik i potaknuti gubitak vode, Jana vitamin s kofeinom će organizmu osigurati važnu i potrebnu hidrataciju. S kolegama iz našeg marketinškog tima, stalno pratimo svjetske trendove, informiramo se o tome što se događa u industriji pića te razmišljamo na koji način možemo pružiti nešto novo potrošačima i tako pokazati svoju inovativnost i kreativnost. Stoga smo ponosni na svaki novi proizvod kojeg uspješno plasiramo na tržište”, zaključila je Sandy Lovković.

Nova Jana vitamin s kofeinom dio je Jamničinog portfelja vitaminskih voda napravljenih na bazi prirodne mineralne vode Jana, bez konzervansa, umjetnih boja i umjetnih aroma.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori