Jana ponovo osvaja lava na WMF-u - jana

Jana ponovo osvaja lava na WMF-u

Kampanja Jana Duboko iznad svih s Vernesom Smolčić proglašena je najboljim projektom u jakoj konkurenciji regionalnih radova, a @deepest_insta_profile_two, našao se u samom finalu u kategoriji „Best social“ na SoMo borcu. Nagrade su uručene na ovogodišnjoj reviji BalCannes održanoj u sklopu dvanaestog Weekend Media Festivala, koji je ponovno okupio pet tisuća stručnjaka za medije i tržišne komunikacije. Projekte je biralo čak dvadeset stručnjaka iz redova klijenata, agencija i medija.

Samo natjecanje BalCannes okuplja izvrsne projekte iz cijele regije koji su često rezultat izvanrednih priča, a Janina se ovogodišnja Duboko iznad svih kampanja posebno istaknula te se okitila prestižnom titulom najboljeg regionalnog projekta. Radi se o kampanji koja je u svakom svom dijelu poučna, zanimljiva te inspirativna, a rad je kreativne agencije Saatchi&Saatchi Croatia.

Nagrađeni spot i Vernesin intervju može se pronaći na Janinom YouTube kanalu, a na svojim mobitelima posjetiti @deepest_insta_profile_two te istražiti skrivena prostranstva svemira i dosegnuti zvijezde.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori