JANA 800 nova je limited edition etiketa koja slavi jedinstvenost Janinog izvora - jana

JANA 800 nova je limited edition etiketa koja slavi jedinstvenost Janinog izvora

Svi vrlo dobro znamo da nisu vode stvorene jednake. Zahvaljujući jedinstvenoj dubini njenog izvora i mineralnom sastavu slojeva zemlje kojima prolazi, Jana ima posebnu čistoću, besprijekoran mineralni sastav te prepoznatljiv, svilenkasti okus.

Janin izvor skriven je u srcu zemlje na jedinstvenoj dubini od nevjerojatnih 800 metara. Dubina Janinog izvora nenadmašna je u svjetskim razmjerima, stoga se malo koja voda na svijetu može pohvaliti izvorom koji osigurava ovakvu kvalitetu. Ovaj je jedinstveni izvor skriven ispod pitomih svetojanskih brežuljaka okruženih zelenilom Žumberačkog gorja, a zaštićen je slojevima tla i stijenama starim milijune godina zbog čega je Jana netaknuta i zaštićena od bilo kojeg ljudskog utjecaj sve do samog trenutka ispijanja. Upravo je ta Janina jedinstvenost bila i inspiracija za Janinu komunikacijsku platformu DUBOKO IZNAD SVIH.

U protekle dvije godine Jana je u fokus svoje komunikacije stavila osobe koje su svojim pogledom na život i posvećenošću uspjehu istinski jedinstvene, te su, doista, same po sebi – duboko iznad svih. Goran Čolak, svjetski rekorder u ronjenju na dah, i naša nevjerojatna astrofizičarka Vernesa Smolčić svima su pokazali što je u životu moguće postići ako duboko u sebi pronađemo inspiraciju za iznadprosječna djela.

Iz svih navedenih razloga Jana ovih dana javnosti predstavlja limited edition pakiranje svoje jedinstvene vode. Jana 800, nova limited edition etiketa, zapravo je posveta Janinu izvoru kojom se slavi njegova jedinstvenost  – dubinu od 800 metara.  Nadamo se da će ova limitirana serija biti svima poticaj da i sami istraže vlastite dubine te da se, poput Vernese i Gorana, odvaže i sami biti Duboko iznad svih.