jana

Hidracija u svim situacijama

Vodu moramo unositi svakodnevno, da bismo nadoknadili gubitak koji nastaje fiziološkim procesima. Samo tako naš organizam može optimalno funkcionirati.

Izvorno čistu Janu možeš iskoristiti kao idealnog saveznika za prirodnu hidraciju u svakoj situaciji.

Hidracija u svim situacijama

Učenje i posao

Voda doprinosi normalnom odvijanju kognitivnih funkcija, a nedovoljna hidriranost povezana je sa smanjenom koncentracijom, umorom i glavoboljom. Stoga je pravilan unos vode dobar temelj za savladavanje intelektualnih izazova.

Sport i rekreacija

Voda doprinosi normalnom odvijanju tjelesnih funkcija i termoregulaciji, što je iznimno važno za sportaše i rekreativce. Vježbanje može višestruko povećati gubitak vode znojenjem, čak i više od 1l na sat.

U restoranu

Elegantna Jana u staklenoj boci profinjeni je izbor s kojim se ne može pogriješiti. Njezin nježan i svilenkast okus doprinijeti će uživanju u svakom jelu.

Kava i Jana

Jana uz kavu je prirodno osvježenje, ali i dobra navika. Kofein potiče izlučivanje vode iz organizma, pa ju je idealno nadomjestiti iskonski čistom, jedinstvenom i nježnom Janom.

Suputnik u pokretu

Jedan od najboljih načina kako doprinijeti adekvatnoj hidraciji je uvijek uz sebe imati bočicu Jane!

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori