Zimska, limitirana edicija Jana voda s porukom anđela - jana

Zimska, limitirana edicija Jana voda s porukom anđela

Mala djela dobrote i ljubavi prema bližnjem potiče Jana novom edicijom bočica. Kroz anđeoske poruke Jana u ovom predblagdanskom razdoblju nastoji podsjetiti na istinske vrijednosti koje ispunjavaju srca i čine život ljepšim. Da su one zaista posvuda oko nas osvjedočili smo se i kroz projekt Jana „Voda s porukom“ te brojne humanitarne akcije diljem svih krajeva Lijepe naše, koje su na vrata naših brojnih sugrađana donijele ne samo materijalnu pomoć, nego i dašak utjehe u nevolji te poruku da nisu sami. I da, upravo u prijateljskoj riječi, zagrljaju i pogledu svoj dom pronalaze i anđeli!

Malim djelima do velikih promjena

Ako na pitanje kada ste posljednjeg puta zagrlili svog bližnjeg ili utješili nekoga u nevolji morate stati i zamisliti se, znači da isto niste predugo vremena učinili. Stoga neka vas Janine anđeoske poruke potaknu da malim djelima makar na kratko uljepšate živote onima oko sebe. Topao zagrljaj, nježna riječ utjehe i najmanja gesta dobrote mogu mnogo učiniti. Stoga, pronađite inspiraciju u Janinim porukama, primijenite je na svijet oko sebe i barem na trenutak budite nekome anđeo!

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori