Zavrti bocu i osvoji članarinu u OrlandoFit Fitness centru! - jana

Zavrti bocu i osvoji članarinu u OrlandoFit Fitness centru!

Jesen je u zraku, miriše na svježinu i nove početke te nas poziva da spremno dočekamo nove izazove! Njoj u čast, za sve naše ambiciozne pratitelje željne novih iskustava, pripremili smo nagradni natječaj koji će zasigurno osvježiti ritam njihova života!

Uključi se u svima poznatu igru “Zavrti bocu”, odgovori na zabavne izazove i otkrij nam tajne kojima ritam svog života održavaš u savršenoj ravnoteži. Sve što trebaš napraviti jest slijediti niže navedene korake.

Ne brini, imaš dovoljno vremena jer će natječaj biti otvoren do 17.11.2019.!

Jana vitamin će ti, kao i uvijek, biti podrška i vjerni suputnik te odgovoriti na sve tvoje eventualne nedoumice, a najzanimljivije odgovore na izazove i pitanja nagradit će mjesečnom, tromjesečnom i polugodišnjom članarinom u OrlandoFit Fitness centru.

Posjeti profil Jane vitamin

Odaberi pitanje na feedu

Screenshotaj template iznad pitanja i u njemu prikaži svoj odgovor

Objavi ga na svom profilu

Tagiraj @jana.vitamin i dodaj hashtag #izdrziritam

Ne zaboravi postaviti profil na public

 

Pročitaj više u pravilima nagradnog natječaja.

Nagradni natječaj je završio. Dobitnici su: @barbarajako (polugodišnja članarina), @curly_jo (tromjesečna članarina) i @sandi_11 (mjesečna članarina).

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori