Zajedno smo ostvarili pomoć za druge - hvala vam - jana

Zajedno smo ostvarili pomoć za druge – hvala vam

Jelena Perković posebna je djevojka s potrebom da pomaže drugima. Crta anđele vedrih boja proljeća i piše poruke koje vraćaju osmijeh na lice. Samo želi da njeni anđeli polete i slete kod onoga tko ih najviše treba.

Potrebu da pomognu ne samo Jeleni, već i mnogim drugim udrugama, zakladama i pojedincima, pokazalo je u proteklih 400 dana preko 140 tisuća ljudi. Oni su posjetom webu www.vodasporukom.com te pisanjem i dijeljenjem inspirativnih poruka donirali preko 2,2 milijuna virtualnih kapljica. Jana „Voda s porukom“ kapljice je pretočila u donacije i izmamila osmijeh na lice tisućama ljudi – i onima koji su pomoć primili i onima koji su im pomogli, vjerujući da se dobro dobrim vraća.

Doniranje na www.vodasporukom.com nastavlja se i u 2015. godini.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori