Voda koja nas vodi izvoru - jana

Voda koja nas vodi izvoru

Kao voda s tisućljetnim putovanjem do svog 800 metara dubokog izvora, u novoj kampanji Jana nas vodi vlastitim korijenima, na izvor Sv. Jane. Čuvana slojevima tla i stijenama podno svetojanskih brežuljaka, novom komunikacijom Jana podsjeća na svoju iskonsku čistoću te poziva da i mi svoj vlastiti izvor pronađemo u prirodi.  Upravo je zato za lokaciju novog spota odabran Park prirode Žumberak, oaza prirodne ljepote i čarobno mjesto čije nas staze vode prema izvoru onoga što nas okrepljuje, inspirira i povezuje.

Novi je spot obojen zelenilom Žumberačkog gorja na kojem izvire prva hrvatska prirodna voda, a oplemenjuje ga i jednako upečatljiva pjesma. Kroz priču nas vode snažni stihovi Jasenka Houre i Ines Prajo te legendarni vokal Mladena Bodaleca koji su samo za potrebe nove Jana kampanje, zajedno sa Zvonimirom Dusperom, reinterpretirali moćnu pjesmu „Brane srušit ću sve.“

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori