Upoznajte Maju, djevojčicu koja živi u dvorcu - jana

Upoznajte Maju, djevojčicu koja živi u dvorcu

Jana pokrenula humanitarnu akciju za još bolju kvalitetu života teško bolesne djece i mladih u bolnici Gornja Bistra. Uključite se!

Jana je pokrenula humanitarnu akciju „Znak pažnje koji stvara razliku“ za nabavu medicinskih kreveta teško bolesnim pacijentima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, jedinoj takvoj bolnici u Republici Hrvatskoj. Od svakog pakiranja negazirane prirodne mineralne vode Jana dio sredstava će se odvojiti za donaciju Specijalnoj bolnici, a akcija se provodi do 30. svibnja u svim Konzumovim poslovnicama diljem Hrvatske.

Zašto baš suradnja s bolnicom Gornja Bistra? Pogledajte u kratkom videu i postanite „Znak pažnje koji stvara razliku“

Među tisućama oštećenih objekata koje je razorni potres pogodio koncem prošle godine, našla se i bolnica u Gornjoj Bistri koja je pretrpjela golemu štetu. Iako je objekt osiguran potpornim skelama, potrebno je puno više da bi se mališanima osigurao kvalitetan boravak u bolnici Gornja Bistra.

”Koliko god je to u našoj moći našim malim bolesnicima pružamo kvalitetan život u skladu s njihovim sposobnostima, a u okviru naših mogućnosti. Međutim, rad, volju i trud trebaju pratiti i materijalne mogućnosti koje nisu uvijek u skladu s našim željama i nastojanjima te nam je potrebna medicinska oprema za čije visoke cijene treba izdvojiti značajna financijska sredstva. Stoga zahvaljujemo Jani na inicijativi za provođenje humanitarne akcije za donaciju medicinskih kreveta, koji će sigurno pomoći u liječenju naše dječice. Svjedoci smo visoke osviještenosti hrvatske javnosti za pomoć najosjetljivijim skupinama društva te smo stoga uvjereni da ni ova inicijativa neće ostati neprimijećena” istaknuo je ravnatelj Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi – Gornja Bistra, Renato Mittermayer, dr.med.spec. anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja.

 

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori