Svi pričaju o nogometu…. ali i ovom limitiranom nogometnom izdanju Jane - jana

Svi pričaju o nogometu…. ali i ovom limitiranom nogometnom izdanju Jane

Iako je studeni, predblagdansku groznicu preduhitrila je ona nogometna. To i ne čudi jer na rasporedu je najatraktivniji sportski događaj na svijetu. Pozitivna napetost raste iz dana u dan jer svi nestrpljivo iščekujemo prve poteze naših Vatrenih u Katru. Iako mala zemlja, Hrvatska je već dokazala da nam to nije problem dok god imamo veliko srce na terenu. Veličanstvenih 11 kreće u napad na svjetsku titulu.

Riječi podrške i ohrabrenja pristižu sa svih strana, a vrlo jednostavno ih možeš širiti i ti!

Jana, kao i do sada, Vatrene podržava na inspirativan i motivirajuć način. Osim što kao službena voda HNS-a pruža potrebnu hidraciju, ovo prvenstvo širi nacionalni naboj LIMITED EDITION bocama 0,5l s motivirajućim porukama reprezentativaca i izbornika.  Ukupno 10 citata koje potpisuju igrači i izbornik putem Janinih boca šalju poruke međusobne podrške, zajedništva, ustrajnosti, motivacije, ohrabrenja i vjere u pobjedu. Uz navijačke motive, ove boce su nešto što želiš držati u ruci za vrijeme bodrenja repke!

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori