Samo opušteno uz Jana Ice Tea ZERO bez energetske vrijednosti - jana

Samo opušteno uz Jana Ice Tea ZERO bez energetske vrijednosti

Jana Ice Tea ZERO predstavnik je nove linije proizvoda, koja ljubiteljima ledenog čaja nudi vrhunsko aromatično osvježenje, bez šećera.

Kreirana na bazi omiljene vode Jana s krepkim ekstraktom bijelog čaja, te vječno popularnim sokom od limuna, Jana Ice Tea ZERO u pakiranju 0,5l PET i 1,5l PET donosi inspirirajuću energiju koja utažuje žeđ, bez energetske vrijednosti.

Visoko cijenjen, bijeli čaj, ima bogatu povijest iz vremena carskih kineskih dinastija, kada su njegovi pupoljci korišteni u ceremoniji pijenja čaja na carskom dvoru. Bijeli čaj, iako podrijetlom iz iste biljke kao zeleni i crni čaj, zbog postupka branja i obrade, pripada rijetkoj i najskupljoj kategoriji. Minimalna obrada suptilnih izdanaka ostavlja maksimalnu svježinu te bogatstvo spojeva s antioksidativnim svojstvima što bijelom čaju donosi brojne obožavatelje širom svijeta.

U jedinstvenoj kombinaciji sastojaka, rashlađeni spoj vode Jana, iznimne kakvoće i ekstrakta bijelog čaja, s malo voćnog soka, daje pravi temelj i čini osnovu novog Jana Ice Tea ZERO.

I dok nas legenda o nastanku čaja vodi čak 5000 godina u povijest, kada je kineskom caru Shen Nungu upao listić čaja u šalicu kipuće vode, ledeni čaj predstavlja napitak novog doba. Inventivnost se pripisuje američkom trgovcu koji je, početkom 20. stoljeća na sajmu, u vrući čaj dodao led kako bi rashladio posjetitelje od ljetne žege.

Izvorni napitak, koji je donio čaroliju osvježenja, bazirao se do sada na zaslađenoj otopini čaja s puno leda. No, kao i u većini stvari u životu, tako i kod ledenog čaja, detalji čine razliku, posebno danas, kada pratimo smjernice za prehranu s kontroliranim unosom šećera. S ledenim čajem Jana Ice Tea ZERO, fini okusi koje volimo, bez šećera, sada mogu ostati dio opuštenih trenutaka naše svakodnevice u kojima uživamo.

Samo opušteno uživaj u Jana Ice Tea ZERO bez grižnje savjesti.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori