Prva hrvatska prirodna negazirana mineralna voda priznata u EU - jana

Prva hrvatska prirodna negazirana mineralna voda priznata u EU

Jana je prisutna na više od 20 svjetskih tržišta i jedan je od najjačih hrvatskih izvoznih proizvoda. Ulaskom Hrvatske u EU i usklađivanjem regulative, Jana za sva tržišta preuzima naziv koji ju svrstava u društvo najkvalitetnijih voda Europe gdje ga i nosi već dugi niz godina: PRIRODNA MINERALNA VODA – NEGAZIRANA.

Dolazeći iz izvora Sv.Jana, zaštićenog na 800 m dubine, njena iskonska čistoća, izbalansiran mineralni sastav i prepoznatljiv svilenkast okus ostaju netaknuti i nepromijenjeni, pružajući svima, a posebno mamama i trudnicama savršen osjećaj osvježenja te brojne pozitivne učinke.

Prema propisima Europske unije postoje tri kategorije voda u boci: PRIRODNE MINERALNE VODE, PRIRODNE IZVORSKE VODE I STOLNE VODE, a sve tri kategorije voda mogu biti GAZIRANE i NEGAZIRANE. Najviša kategorija su prirodne mineralne vode koje jedine moraju biti službeno priznate i zadovoljiti sljedeće kriterije:

    • moraju imati stabilan mineralni sastav
    • mineralni sastav mora biti naveden na etiketi
    • vezane su uz specifičan lokalitet i jedinstven izvor
    • moraju biti službeno priznate i registrirane na listi EU komisije*

Zadovoljavajući sve stroge kriterije kontrola kvalitete i procedura registracije, Jana je prva hrvatska NEGAZIRANA MINERALNA VODA priznata od strane EU.

Za sva pitanja nas slobodno kontaktirajte na [email protected]

*Lista je objavljena od strane Europske komisije u Službenom listu i na internetskim stranicama te se redovito ažurira (http://ec.europa.eu/food/food/labellingnutrition/water/mw_eulist_en.pdf)

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori