Pratite dolazak Klepetana i uz poruke ljubavi pružite podršku Malenoj - jana

Pratite dolazak Klepetana i uz poruke ljubavi pružite podršku Malenoj

O bezuvjetnoj ljubavi čovjeka koji brine o nemoćnoj rodi te romantičnoj priči o ljubavi i vjernosti koja ne poznaje granice gledajte na www.vodasporukom.com.

Kada biste nekome tko je prvi put došao u Hrvatsku ispričali kako u srcu Europe, u Hrvatskoj, postoje jedan čovjek i jedna roda koji zajedno, u prijateljstvu i ljubavi žive već 23 godine, vjerojatno bi pomislili da prepričavate lokalnu basnu ili legendu. Međutim, upravo zahvaljujući nevjerojatnoj ljubavi između umirovljenog domara lokalne škole Stjepana Vokića iz Brodske Varoši i rode Malene, ovo nije bajka već istina o pravoj, iskrenoj i bezuvjetnoj ljubavi.

Roda Malena već 24 godine zbog ozlijeđenog krila ne može letjeti na jug. Međutim, njezin rodan Klepetan se svake godine vraća baš njoj i zajedno imaju mlade na krovu kuće pored Slavonskog Broda. Ove godine Malena nije sama u svom iščekivanju, već joj se uz malu pomoć Jane, mogu pridružiti svi koji joj žele dati podršku i poslati poruku ljubavi.

Dolazak Klepetana te najljepšu ljubavnu priču Malene i Klepetana pratite na www.vodasporukom.com putem live streama i pošaljite im svoju poruku ljubavi.