Poruke zahvalnosti na Jana bočicama - jana

Poruke zahvalnosti na Jana bočicama

Zimskom edicijom Jana podsjeća da ne zaboravite zahvaljivati na velikim i malim stvarima koje čine život ljepšim. „Zahvalnost daje smisao svakom životu‟, ovaj citat ogledalo je svega onoga što nas okružuje u životu. Jer čovjek ima toliko toga na čemu može biti zahvalan, samo da malo razmisli o svojim mogućnostima i svemu što ga okružuje. Ima li većeg bogatstva od zdravlja, obitelji, prijatelja, posla i niza sitnica na kojima trebamo biti zahvalni? Zahvalnost u život donosi upravo sve lijepo i ono što nas čini sretnima i na čemu smo zahvalni. Anđeoska edicija Jane vode s porukom zahvalnosti prenosi kako je zahvalnost tu da nas svakodnevno podsjeti na dobre stvari koje uzimamo zdravo za gotovo.

Život donosi toliko toga dobroga zbog čega trebamo biti zahvalni i to je bila ideja vodilja i Jani da nastavi svojim prepoznatljivim putem i porukama na bočicama inspirira ljude i potiče na promjene te donosi pozitivne stvari u život. Tako je početkom studenog na police stigla nova edicija Janinih bočica s porukama zahvalnosti kao logičan slijed pozitivnih misli i dobrih djela koje se vezuju za projekt Jana „Voda s porukom”. Poruke zahvalnosti namijenjene su svima koji su spremni promijeniti životne navike i prihvatiti pozitivne stvari i ljepote koje im život pruža.

U današnje vrijeme kada se komunicira u svakom trenutku i na raznim platformama Jana koristi zajednički nazivnik za sve formate, a to je #budizahvalan. Uz #budizahvalan Jana u svakom trenutku podsjeća da treba izraziti zahvalnost za male i velike stvari, jer zahvalnost daje smisao svakom životu!

Posjetom www.vodasporukom.com možete prijavi poruku zahvalnosti upućenu dragoj osobi!

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori