Otkrijte priču o Jani, vodi s porukom - jana

Otkrijte priču o Jani, vodi s porukom

Priča o vodi s porukom priča je o potrazi za izvorom inspiracije. U današnjem ubrzanom životnom ritmu svi želimo da nas nešto inspirira i potakne da učinimo nešto drugačije, nešto bolje.

Lansirajući seriju motivacijskih i inspirativnih citata na poleđini boca, Jana želi potaknuti dobre osjećaje i pozitivne promjene. Vjerujemo da ništa nije slučajno i da će prava poruka na Jani uvijek naći put do osobe kojoj je namijenjena.

Upravo trenutak u danu proveden s Janom početak je priče o Vodi s porukom.

Priča je to koju stvaramo zajedno s vama, a svaka poruka na boci Jane novi je početak. Znamo da i najmanji korak čini razliku, a puno njih u istom smjeru može promijeniti svijet.

Jana želi inspirirati ne samo riječima nego i djelima.  Zato nas pratite na www.vodasporukom.com i pridružite nam se  jer dobro se dobrim vraća!

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori