Objava dobitnika Natječaja „Word Master“ - jana

Objava dobitnika Natječaja „Word Master“

Nagradni natječaj „Word Master“ je završio. Dobitnik Jana Ice Tea poklon paketa je @mateasamoborec.

Zahvaljujemo svim sudionicima u nagradnom natječaju. Vaši su komentari bili kreativni, a sretnom dobitniku čestitamo na osvojenoj nagradi.

Pozivamo vas da nastavite pratiti Janu Ice Tea i opuštati se s nama! 😊

Pročitajte više o nagradnom natječaju u Pravilima nagradnog natječaja. 

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori