Novu seriju Jana bočica krase citati Paula Coelha - jana

Novu seriju Jana bočica krase citati Paula Coelha

Paulo Coelho već nekoliko desetljeća svojim knjigama motivira mnoge, a kao neprikosnoveni autor svjetski poznatih književnih djela i veliki mirotvorac, postao je inspiracija i projektu Jana “Voda s porukom”. Povodom toga, izdana je posebna edicija Jana s vizualnim identitetom koji su obogatili citati ovog velikog književnika.

Pozitivne vibracije i knjige koje nose posebnu energiju, ali i činjenica da je kroz svoj rad i svoje djelovanje upozoravao na probleme suvremenog svijeta, razlog su zašto je Paulo Coelho postao omiljeni pisac, ali i osoba uz koju su se emotivno vezale mnoge svjetske zvijezde. Njegove knjige oduševile su mnoge, a njegovi naslovi, poput Alkemičara i Zahira, mijenjali su živote i usmjeravali pojedince da se okrenu drugačijim i pravim životnim vrijednostima.

Kampanja Jana „voda s porukom“ od samog predstavljanja kroz svoje je djelovanje inspirirala i pomogla mnoge, baš poput Paula Coelha. Upravo nas zato njegove poruke motiviraju kroz novu ediciju bočica Jane, pronađite i vi svoju.

Saznajte više na www.vodasporukom.com

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori