Novu seriju Jana bočica krase citati Paula Coelha - jana

Novu seriju Jana bočica krase citati Paula Coelha

Paulo Coelho već nekoliko desetljeća svojim knjigama motivira mnoge, a kao neprikosnoveni autor svjetski poznatih književnih djela i veliki mirotvorac, postao je inspiracija i projektu Jana “Voda s porukom”. Povodom toga, izdana je posebna edicija Jana s vizualnim identitetom koji su obogatili citati ovog velikog književnika.

Pozitivne vibracije i knjige koje nose posebnu energiju, ali i činjenica da je kroz svoj rad i svoje djelovanje upozoravao na probleme suvremenog svijeta, razlog su zašto je Paulo Coelho postao omiljeni pisac, ali i osoba uz koju su se emotivno vezale mnoge svjetske zvijezde. Njegove knjige oduševile su mnoge, a njegovi naslovi, poput Alkemičara i Zahira, mijenjali su živote i usmjeravali pojedince da se okrenu drugačijim i pravim životnim vrijednostima.

Kampanja Jana „voda s porukom“ od samog predstavljanja kroz svoje je djelovanje inspirirala i pomogla mnoge, baš poput Paula Coelha. Upravo nas zato njegove poruke motiviraju kroz novu ediciju bočica Jane, pronađite i vi svoju.

Saznajte više na www.vodasporukom.com