Nove poruke na Jani su afirmacije svjetski poznate Louise Hay - jana

Nove poruke na Jani su afirmacije svjetski poznate Louise Hay

Novu ediciju bočica Jane ‘Vode s porukom’ krase nove, inspirativne poruke, koje su u posljednje dvije godine postale svojevrsni zaštitni znak Jana branda. Najpoznatija svjetska lifecoach trenerica i začetnica ideje da se pozitivnim stavom može promijeniti čovjekova stvarnost Louise Hay autorica je poruka ljubavi, zdravlja, pozitivnih misli i afirmacija na Jana bočicama.

Motiv leptira, živih, ali nježnih boja daju novim Jana bočicama posebnu lepršavost i lakoću, predstavljajući u najboljem svijetlu poantu kojom Jana želi prenijeti kroz svoje afirmativne poruke, dajući ljudima alat kojim sami mogu napraviti promjenu i dovesti u svoj život sve što žele.

Afirmacije dokazano djeluju na način da reprogramiraju čovjekov obrazac razmišljanja, pomoću njih se mijenja pogled na svijet, ali i pogled na samoga sebe. I u današnje vrijeme kada je čovjek u stalnoj utrci za nečim i kada ne pronalazi vremena za razgovor sa samim sobom, pozitivno razmišljanje postaje najmoćnija strategija života. Svaka misao koja se izgovori na glas, kao i unutarnji dijalog sa samim sobom, je afirmacija. Upravo su afirmacije put do unutarnjeg mira, pa su nove Louise Hay poruke na Jana bočicama ključ u rukama svih koji žele krenuti prema pozitivnim promjenama. Afirmacijama na Jana bočicama možemo sami utjecati na ostvarenje svih naših potreba te korištenjem afirmacija osloboditi put do ostvarenja vlastite sreće.

Primjenom afrimativnih poruke na Jana bočicama moguće je pokrenuti pozitivne promjene u životu, a pozitivnim promjenama u sebi, mnogi će zasigurno dobiti želju aktivno se uključiti u humanitarno djelovanje kampanje ‘Voda s porukom’. Posjetom www.vodasporukom.com pomognite realizaciju dobrih djela!

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori