Nova limitirana edicija Jane - Jana Samo ljubav - jana

Nova limitirana edicija Jane – Jana Samo ljubav

Nakon najljepše ljubavne priče, one o Malenoj i Klepetanu, Jana donosi novu, limitiranu ediciju Jana Samo ljubav.

Poruke ljubavi, najvažnije i najsnažnije ljudske emocije, nalaze se na novoj ediciji Jana bočica, kojima dominiraju motivi srca u različitim bojama i veličinama, simbolizirajući svu širinu, raskoš i snagu ljubavi te njezin nezaobilazan utjecaj na svakodnevni život.

Da samo ljubav mijenja svijet i donosi pozitivne promjene u život prenose poruke ljubavi koje potpisuje Louise Hay na novoj ediciji Jana bočica, podsjećajući nas na to kolika je ljepota ljubavi te koliku vrijednost ima u našim životima. Posebno osmišljene etikete, u čak 33 varijacije, predstavljaju sve boje i vrste ljubavi – romantične, obiteljske, prijateljske, ljubavi prema prirodi i umjetnosti, ljubavi prema znanosti i svim zamislivim oblicima ljubavi.

Nova edicija Jana Samo ljubav podsjeća kako je ljubav ta koja pokreće svijet, čini život ljepšim i iz dana u dan puni posebnom energijom. Uz glavnu poruku „Što više ljubavi dajem, više je imam“ Jana podsjeća da je u životu najvažnije voljeti, te uz poruke ljubavi pozivamo vas da pronađete poruku ljubavi i dopustite da najbolje od tebe izađe na površinu.