Ne možemo, ne stignemo, ne znamo? „Ne“ isprikama, „da“ vitaminima i mineralima - jana

2017.

Ne možemo, ne stignemo, ne znamo? „Ne“ isprikama, „da“ vitaminima i mineralima

Za cijelu obitelj i dovoljno energije za izazove pred njima, Jana vitamin od sada je dostupna i u pakiranju od 1,5l. Jer iako proljetno sunce inspirira na bavljenje raznim aktivnostima i uživanje na suncu, mnogima se čini kao da im tijelo odbija suradnju. Umor i bezvoljnost simptomi su s kojima se tijekom ovih mjeseci često susreću svi, od onih najmlađih do najstarijih. No, za razliku od nas, obaveze ne miruju – odlazak u školu i na posao, ispitni rokovi i kućanski poslovi neke su od svakodnevnih dužnosti koje ne možemo izbjeći. Kako bi ih lakše savladavali, Jana na tržište donosi obiteljsko pakiranje Jane vitamin immuno i Jane vitamin activity od 1,5l.

Što nam sve donose Jana vitamin immuno i Jana vitamin activity? Osim osvježavajućeg voćnog okusa uz malo kalorija, novo pakiranje osigurava vitamine i minerale za sve one izložene povećanim tjelesnim ili mentalnim naporima, ali i za one koji mnogo energije ulažu u osmišljavanje isprika za izbjegavanje bilo kakvih aktivnosti. Uz vitamine B3, B5 i B6, Jana vitamin activity donosi bolju funkciju mišića, živčanog sustava te proizvodnju energije. A kao što i samo ime govori, uz vitamine B6 i B12, vitamin C i cink Jana vitamin immuno doprinosi normalnom održavanju funkcija imunološkog sustava.

Stoga, neka riječ „NE“ ovog proljeća izostane iz vašeg rječnika. Idealnom kombinacijom vitamina i minerala u novom obiteljskom pakiranju Jane vitamin od 1,5l pokrenite cijelu svoju obitelj te uz manje umora i više energije kročite kroz svakodnevne obaveze.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori