Ne možemo, ne stignemo, ne znamo? „Ne“ isprikama, „da“ vitaminima i mineralima - jana

2017.

Ne možemo, ne stignemo, ne znamo? „Ne“ isprikama, „da“ vitaminima i mineralima

Za cijelu obitelj i dovoljno energije za izazove pred njima, Jana vitamin od sada je dostupna i u pakiranju od 1,5l. Jer iako proljetno sunce inspirira na bavljenje raznim aktivnostima i uživanje na suncu, mnogima se čini kao da im tijelo odbija suradnju. Umor i bezvoljnost simptomi su s kojima se tijekom ovih mjeseci često susreću svi, od onih najmlađih do najstarijih. No, za razliku od nas, obaveze ne miruju – odlazak u školu i na posao, ispitni rokovi i kućanski poslovi neke su od svakodnevnih dužnosti koje ne možemo izbjeći. Kako bi ih lakše savladavali, Jana na tržište donosi obiteljsko pakiranje Jane vitamin immuno i Jane vitamin activity od 1,5l.

Što nam sve donose Jana vitamin immuno i Jana vitamin activity? Osim osvježavajućeg voćnog okusa uz malo kalorija, novo pakiranje osigurava vitamine i minerale za sve one izložene povećanim tjelesnim ili mentalnim naporima, ali i za one koji mnogo energije ulažu u osmišljavanje isprika za izbjegavanje bilo kakvih aktivnosti. Uz vitamine B3, B5 i B6, Jana vitamin activity donosi bolju funkciju mišića, živčanog sustava te proizvodnju energije. A kao što i samo ime govori, uz vitamine B6 i B12, vitamin C i cink Jana vitamin immuno doprinosi normalnom održavanju funkcija imunološkog sustava.

Stoga, neka riječ „NE“ ovog proljeća izostane iz vašeg rječnika. Idealnom kombinacijom vitamina i minerala u novom obiteljskom pakiranju Jane vitamin od 1,5l pokrenite cijelu svoju obitelj te uz manje umora i više energije kročite kroz svakodnevne obaveze.