Na Cvjetnom trgu Janine poruke na boci inspirirale na dobra djela - jana

Na Cvjetnom trgu Janine poruke na boci inspirirale na dobra djela

U subotu, 26. listopada 2013., na zagrebačkom Cvjetnom trgu bilo se teško probiti kroz gužvu. Osim sunčevih zraka, mnoštvo okupljenih, ali i slučajnih prolaznika, privukla je i razveselila Jana koja je tom prigodom predstavila svoju novu kampanju „Voda s porukom“. Jana se ovom kampanjom obraća svima nama i poručuje kako trebamo biti izvor inspiracije te poticati na pozitivne osjećaje i promjene. Upravo zato, na poleđini boca Jane, lansirana je serija motivacijskih i inspirativnih citata, a Jana se usredotočila na svakodnevne životne situacije kao glavne pokretače svih dobrih djela i odluka.

Događanje na Cvjetnom trgu okupilo je brojna poznata lica kao što su Hrvoje Šalković, Anica Kovač, Iva Balaban, Vanda Winter, Tihana Harapin Zalepugin, Aleksandra Dojčinović, Matija Vujica, Judita Franković, sportaši i mnogi drugi. Svi prisutni, razmjenjujući inspirativne poruke preko društvenih mreža, sudjelovali su u humanitarnoj akciji kojom su pomogli roditeljima i djeci udruge Dječja sreća kako bi ovu zimu proveli sa što više veselja.

Ova humanitarna akcija samo je jedna od mnogih koje nas očekuju u sklopu kampanje Jana “voda s porukom”, a uključiti se možete i vi na www.vodasporukom.com.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori