Malena i Klepetan na novim bočicama Jane s porukama Ingrid Divković - jana

Malena i Klepetan na novim bočicama Jane s porukama Ingrid Divković

Kako je ljubav tema koja oduvijek nadahnjuje, u to nas je uvjerila hrvatska spisateljica Ingrid Divković, čije poruke o životu, prijateljstvu i jedinstvenoj snazi ljudskog duha i njegovoj spremnosti na izazove prenosi nova edicija Jane Vode s porukom, posvećena Malenoj i Klepetanu.

Ljubavna priča Malene i Klepetana, naizgled posve „običnih“ roda, pokazala je i najvećim skepticima da je međusobnoj predanosti i pravoj ljubavi nemoguće stati na put. Fotografije rode Malene, koja na krovu obiteljske kuće u malenom slavonskom mjestu Brodski Varoš iz godine u godinu strpljivo čeka povratak svoga Klepetana, obišle su svjetske medije i milijunima ljudi diljem svijeta prenijele poruke vjernosti i ljubavi.

Nesvakidašnje svjedočanstvo o snazi ljubavi koja nije pokleknula pred brojnim preprekama pronašlo je svoj put i do nove edicije Jane Vode s porukom koju krase ilustracije upravo Malene i Klepetana.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori