Janin nagrađivani Instagram profil kreće s 2.0 verzijom - jana

Janin nagrađivani Instagram profil kreće s 2.0 verzijom

Jana je prošle godine predstavila @deepest_instagram_profile donoseći svijet morskih dubina iz perspektive Janina ambasadora Gorana Čolaka, svjetskog prvaka u ronjenju na dah. Sada predstavlja nastavak content kampanje „Duboko iznad svih“ za društvene mreže, kroz @deepest_insta_profile_two koji uranja u dubine svemira i to iz perspektive ovogodišnje Janine ambasadorice – Vernese Smolčić, jedne od najpoznatijih hrvatskih astrofizičarki.

Na Instagram profilu @deepest_insta_profile_two moguće je provesti sate upoznajući svemir koji nas okružuje. Profil je posebno osmišljen kako bi korisnicima na mobilnim uređajima pružio najbolje korisničko iskustvo. Ove godine čini ga više od 300 redova vizualno atraktivnih objava, popraćenih zanimljivim informacijama o dubinama svemira integriranih u sam profil putem carousel formata. Cilj ovog Instagram profila je nadograditi komunikacijsku platformu Duboko iznad svih korisnim, informativno zabavnim sadržajem, te zahvaljujući istom proširiti doseg među ciljnim skupinama na društvenim mrežama.

„Brandovi danas moraju korisnicima pružiti puno više od fikcionalnih informacija. Moraju im pružiti cjelovit i relevantan narativ, a to često nije jednostavno ako se brend komunikacija “renovira” od kampanje do kampanje. Naša suradnja s Janom dokaz je da se svjetski brand narativi mogu kiretirati i na našim prostorima“ zaključuje Robert Pešić  ispred Saatchi & Saatchi Hrvatska čiji je kreativni tim osmislio @deepest_insta_profile_two i cjelokupnu ovogodišnju komunikaciju na društvenim medijima.

 „Prošlogodišnji Deepest Instagram Profile se pokazao kao pun pogodak i poželjan odmak od standardnih formata komunikacije na društvenim mrežama. Povratne informacije koje smo dobili od korisnika, kao i ukupan broj posjeta i reakcija na profilu  najbolji su dokaz da su ideja i realizacija bili uspješni, a vjerujemo kako će ovogodišnji profil otići još korak dalje, komunikacijski i sadržajno.“ zaključak je Maje Vukorep, rukovoditeljice grupe proizvoda Jana.

 

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori