Jana "Voda s porukom" pomaže i dalje, prijavite vaše humanitarne projekte - jana

Jana “Voda s porukom” pomaže i dalje, prijavite vaše humanitarne projekte

Humanitarno djelovanje Jane „Vode s porukom“ nastavlja se putem web stranice www.vodasporukom.com, a sve udruge i neprofitne organizacije mogu prijaviti svoje projekte od 20. veljače do 20. ožujka.

Vođena uspješnom kampanjom koja je trajala od listopada 2013. godine, pa sve do kraja 2014. godine, Jana ‘Voda s porukom’ nastavlja lijepu i uspješnu humanitarnu priču. Naime i u 2015. godini sve udruge i neprofitne organizacije imaju mogućnost putem web stranice www.vodasporukom.com prijaviti projekte za koje vjeruju da će upravo uz pomoć Jana ‘Voda s porukom’ humanitarnog djelovanja ostvariti svoje ciljeve, planove i pozitivne promjene unutar svoje organizacije, ali i društva kao takvoga.

Dok je u 2014. godini Jana ‘Voda s porukom’ obuhvatila 37 udruga i pojedinaca, stroži kriteriji omogućit će u 2015. samo najbolje organiziranim udrugama, zakladama, društvima i pravnim osobama te onima s najvjernijim prikazom svoga projekta da se uključe u ovogodišnju humanitarnu priču Jane ‘Vode s porukom’. Ovogodišnjim natječajem bit će odabrana četiri velika projekta po točno određenim i definiranim pravilima. Prijavnica za HUMANITARNE PROJEKTE – 2015. dostupna je na web stranicama www.vodasporukom.com, dok će sam natječaj trajati do 20. ožujka. U ovogodišnjem natječaju određene su četiri kategorije za koje se mogu prijaviti projekti i to:

  • Volonteri
  • Radionice osobnog razvoja
  • Ekološka osviještenost
  • Socijalizatori

Svi koji vjeruju da imaju kvalitetan projekt za koji smatraju da će se uklopiti u poznatu krilaticu ‘Dobro se dobrim vraća’ imaju priliku biti dio ove lijepe priče i ostvariti svoje ciljeve uz uspješnu i hvalevrijednu kampanju Jana ‘Voda s porukom’. Prijavite svoje projekte na www.vodasporukom.com.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori