Jana "Voda s porukom" pomaže i dalje, prijavite vaše humanitarne projekte - jana

Jana “Voda s porukom” pomaže i dalje, prijavite vaše humanitarne projekte

Humanitarno djelovanje Jane „Vode s porukom“ nastavlja se putem web stranice www.vodasporukom.com, a sve udruge i neprofitne organizacije mogu prijaviti svoje projekte od 20. veljače do 20. ožujka.

Vođena uspješnom kampanjom koja je trajala od listopada 2013. godine, pa sve do kraja 2014. godine, Jana ‘Voda s porukom’ nastavlja lijepu i uspješnu humanitarnu priču. Naime i u 2015. godini sve udruge i neprofitne organizacije imaju mogućnost putem web stranice www.vodasporukom.com prijaviti projekte za koje vjeruju da će upravo uz pomoć Jana ‘Voda s porukom’ humanitarnog djelovanja ostvariti svoje ciljeve, planove i pozitivne promjene unutar svoje organizacije, ali i društva kao takvoga.

Dok je u 2014. godini Jana ‘Voda s porukom’ obuhvatila 37 udruga i pojedinaca, stroži kriteriji omogućit će u 2015. samo najbolje organiziranim udrugama, zakladama, društvima i pravnim osobama te onima s najvjernijim prikazom svoga projekta da se uključe u ovogodišnju humanitarnu priču Jane ‘Vode s porukom’. Ovogodišnjim natječajem bit će odabrana četiri velika projekta po točno određenim i definiranim pravilima. Prijavnica za HUMANITARNE PROJEKTE – 2015. dostupna je na web stranicama www.vodasporukom.com, dok će sam natječaj trajati do 20. ožujka. U ovogodišnjem natječaju određene su četiri kategorije za koje se mogu prijaviti projekti i to:

  • Volonteri
  • Radionice osobnog razvoja
  • Ekološka osviještenost
  • Socijalizatori

Svi koji vjeruju da imaju kvalitetan projekt za koji smatraju da će se uklopiti u poznatu krilaticu ‘Dobro se dobrim vraća’ imaju priliku biti dio ove lijepe priče i ostvariti svoje ciljeve uz uspješnu i hvalevrijednu kampanju Jana ‘Voda s porukom’. Prijavite svoje projekte na www.vodasporukom.com.