Jana “voda s porukom” opremila dom za psihički bolesne odrasle osobe - jana

Jana “voda s porukom” opremila dom za psihički bolesne odrasle osobe

Nova humanitarna akcija kampanje Jana “voda s porukom” pomogla je u opremanju samostalnih jedinica Doma za psihički bolesne odrasle osobe u Osijeku.

Domu je osnovna djelatnost pružanje usluge skrbi psihički bolesnim odraslim osobama izvan vlastite obitelji. Kroz individualan pristup osobi, konačan cilj skrbi je rehabilitacija osobe, odnosno poboljšanje radnih i socijalnih vještina koje su prijeko potrebne za rad i život.

Djelatnici Doma zalažu se za smanjenje predrasuda i destigmatizaciju psihički bolesnih osoba, zaštitu i poštivanje ljudskih prava i dostojanstva, njihovu jednakost i prihvaćenost u društvu, drugim riječima inkluzivno društvo.

Ove godine Dom je krenuo u deinstitucionalizaciju kako bi korisnici živjeli što sličnije životu u obitelji. Upravo iz tog razloga, Jana je uz pomoć mnoštva ljudi koji su ispisivali svoje inspirativne poruke na stranici www.vodasporukom.com donirala Domu potrebnu bijelu tehniku kako bi štićenici imali što veseliji i perspektivniji početak nove 2014.godine.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori