Jana "Voda s porukom" je najsnažniji brend u Hrvatskoj - jana

Jana “Voda s porukom” je najsnažniji brend u Hrvatskoj

Na godišnjoj razini istraživačka kuća Valicon provodi istraživanja o snazi brendova u kojem Jana drugu godinu za redom drži 1. mjesto na hrvatskom tržištu. Odlična pozicije Jane – 1. u Hrvatskoj potvrđuje kako su snažne poruke pronašle put do potrošača čime ovaj značajan uspjeh na poslovnom planu svjedoči uspješnosti kampanje Jana ‘Voda s porukom’.

I usprkos činjenici da je kriza trajala dovoljno dugo da potrošači počnu mijenjati svoje navike, Jana je svojom kampanjom Jana „Voda s porukom“ pokazala kako dobra ideja uz pažljivo osmišljenu strategiju te njezinu kvalitetnu provedbu uz zaokruženu komunikaciju postižu dojmljive rezultate. Upravo zato je posve zasluženo postala nezaobilazan brend koji svojom kvalitetom i komunikacijom zauzima vodeća mjesta u istraživanjima i po ocjenama potrošača. Istovremeno, prema podacima Nielsena vrijednosni udio Jane na hrvatskom tržištu je 83,1%.

Jana je uvjerljivo najmlađi brend na ljestvici snage brendova te je impresivan njezin rezultat u Hrvatskoj. Iznimne reakcije na snažne poruke kojima Jana inspirira i potiče na pozitivne promjene Jana je simpatije potrošača osvojila i humanitarnim programom i skretanjem pažnje kako se uz samo malo ljubavi mogu napraviti velike stvari koje će nekome uljepšati život i zagrijati srce. Tako će svatko posjetom stranici www.vodasporukom.com donirati virtualne kapljice za aktualni humanitarni projekt i na taj način pomoći udrugama i neprofitnim organizacijama. „Jana je prvi primjer regionaliziranog brenda vode na listi“ stoji u istraživanju Valicona čime se potvrđuje uspješnost kampanje Jana „Voda s porukom“ kojom se emotivno približila potrošačima na svim tržištima regije te učvrstila 1. mjesto na tržištu Hrvatske.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori