Jana vitamini imaju novu kampanju - jana

Jana vitamini imaju novu kampanju

Glavnu ulogu u novoj kampanji Jana vitamina ima – ritam. Kako su se psiholozi davnih dana složili da postoje četiri vrste temperamenta – kolerik, sangvinik, melankolik i flegmatik tako i riječ temperament, potječe iz latinskog, u čijem korijenu je tempus – vrijeme, ritam. Za pretpostaviti je stoga da naš životni ritam uvelike ovisi o našem temperamentu. Razvojem tehnologije, životni ritam se ubrzao. I onaj poslovni i onaj privatni dio naših života sve su popunjeniji, a sve je više nas koji u tome uživamo, toliko da drugačije ne znamo. Činjenica da bismo mogli propustiti nešto gura nas dalje i dalje i na taj način proširujemo naše granice.

Pa iako ponekad imamo osjećaj rastrganosti i da smo na sto strana želimo biti uključeni u sve. A kada se pojavi ona sto i prva zbog koje je teško pronaći snage za nastaviti tu su – Jana vitamin proizvodi. Jana vitamin proizvodi, osim hidracije, izvor su vitamina  i logičan izbor kojeg je Jamnica ponudila svojim korisnicima. U tri okusa i s tri različite funkcije – Jana vitamin proizvodi nude za svakog po nešto.

Jana vitamin activity pomaže u onim situacijama kada nam treba snage zbog svih aktivnosti koje smo u danu imali. Sadrži skupinu vitamina B (B3, B5 i B6), a njihovo djelovanje utječe na proizvodnju energije.

Ako pak, u ovom proljetnom periodu imate dojam da ste umorni i da vašem imunološkom sistemu treba podrška, partner vam je Jana vitamin immuno. Njezin sastav koji sadrži vitamine B6, B12, vitamin C i cink pomoći će, jer vitamin C utječe i na poboljšanje apsorpcije željeza što je iznimno važno za sve nas koji se bavimo i tjelesnom aktivnošću.

Treći proizvod, onaj okusa naranče – Jana vitamin happy, svojim imenom ogleda ono što kombinacija vitamina u njemu čini. S obzirom da su vitamini nužni i za stvaranje životno važnih molekula, poput serotonina koji daje osjećaj zadovoljstva, poznatog i po nazivu ‘hormon sreće’, ali i za opće stanje organizma, jedan od najvažnijih u tom procesu je vitamin B6. Upravo se vitamin B6 uz vitamin C i biotin nalazi u Jani vitamin happy, a sve to uz fini okus naranče.

Zato, za dobar ritam života, kojeg osim planova i obveza određuju naše želje i snovi, birajmo ono što je prilagođeno našim potrebama  – izvor vitamina, s malo kalorija, uz koje u ritmu možemo uživati, i uz kojeg možemo izdržati.

Posjetite novi Jana vitamin Instagram profil.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori