Jana u suradnji s Udrugom Zamisli pomaže mladima s invaliditetom - jana

Jana u suradnji s Udrugom Zamisli pomaže mladima s invaliditetom

Kako bi se pomoglo udruzi Zamisli u njihovoj edukaciji mladih ljudi s invaliditetom, humanitarnom akcijom u koju se uključila Jana, sakupljale su se kapljice za nabavu prijeko potrebnog prijenosnog računala i projektora koji korisnicima udruge služe u svakodnevnim aktivnostima i radionicama.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli osnovana je u travnju 2005. godine sa sjedištem u Zagrebu, ali djeluje na području cijele Hrvatske.

Ideja za osnivanje udruge potekla je iz potrebe i tadašnje situacije mladih s invaliditetom koji su trebali pomoć i podršku kako bi mogli ravnopravno sudjelovati u obrazovnom i društvenom životu. Udruga Zamisli osnovana je s ciljem poticanja mladih s invaliditetom na uključivanje u sustav obrazovanja, pružanja informacija i osiguravanja pomoći u svakodnevnom životu mladima s invaliditetom, suradnje s profesorima i obrazovnim institucijama čime se podiže kvaliteta života i obrazovanja mladih s invaliditetom u RH.

Pomoći možete i vi! Svoje poruke možete unositi na www.vodasporukom.com i dijeliti ih na društvenim mrežama čime se prikupljaju kapljice koje će se potom pretočiti u donacije. Svakom Vašom porukom korak smo bliže ostvarivanju humanitarnih ciljeva koji su pred nama i koji će nam omogućiti da ovo Božićno vrijeme uljepšamo svima.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori