Jana te vodi na romantično putovanje! - jana

Jana te vodi na romantično putovanje!

Romantična večera u omiljenom restoranu ili opuštena filmska večer u pidžamama uz najdraže grickalice… Svaki zajednički trenutak s voljenom osobom je neprocjenjiv, slažeš se?

Vrijeme je da zaviriš u kutiju uspomena i pregledaš razglednice sa starih putovanja, ulaznice s koncerata od kojih ti još zatitra srce ili fotografije koje su trajno pohranile posebne trenutke s osobom koja ti puno znači – jer te Jana želi podsjetiti na to koliko ti znači ljubav!

Posjeti Instagram profil @jana_water i sudjeluj u nagradnom natječaju “With love, Jana” jer imaš priliku osvojiti romantično putovanje za dvoje u grad po izboru. Otputuj kroz uspomene, a novim putovanjem stvori još ljepša zajednička sjećanja!

Prijave na nagradni natječaj su otvorene do 28. veljače na LINKU, a pravila nagradnog natječaja pronađi na bit.ly/NN-WithLove-Jana!

S ljubavlju, Jana

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori