Jana Summer Alarm: Jana vas podsjeća na važnost hidracije za vrijeme visokih temperatura - jana

Jana Summer Alarm: Jana vas podsjeća na važnost hidracije za vrijeme visokih temperatura

Ljeto je vrijeme za opuštanje, ali visoke temperature mogu dovesti do dehidracije. Hidracija je ključna u održavanju našeg tijela zdravim i funkcionalnim. 

“Summer Alarm” je kampanja koja koristi moć digitalnih medija kako bi aktivirala ljude da redovito piju vodu kada temperatura zraka prelazi 30 stupnjeva Celzijusovih. Ova inovativna kampanja osim što širi svijest o hidraciji, također educira ljude o prednostima odabira vode kao idealnog pića za ljetne dane, a Jana sa svojim optimalnim omjerom kalcija i magnezija te jedinstvenim i svilenkastim okusom idealan je izbor.

Jana vam donosi nekoliko korisnih savjeta za održavanje idealne hidracije tijekom ljeta:

Hidrirajte se hranom – ljetno je vrijeme savršeno za uživanje u voću i povrću koje sadrži visoki udio vode. 

Postavite podsjetnike – postavljanje podsjetnika na mobitelu ili korištenje aplikacija za praćenje hidracije može vam pomoći da ostanete redovito hidrirani. 

Planirajte unaprijed – ako znate da ćete provesti vrijeme na otvorenom ili vježbati na visokim temperaturama, uvijek ponesite svoju Janu sa sobom.

Prilagodite svoju hidraciju aktivnostima – pijte više vode prije, za vrijeme i nakon fizičkih aktivnosti na visokim temperaturama kako biste nadoknadili izgubljenu tekućine.

Potaknite djecu da redovito piju vodu – djeca često zaboravljaju piti vodu tijekom igre ili drugih aktivnosti stoga ih redovito podsjećajte i budite im primjer. 

Brinimo o sebi dok uživamo u ljepotama ljeta. Vaše tijelo će vam biti zahvalno, a vi ćete moći uživati u svim radostima koje donosi ljeto, znajući da brinete o sebi na najbolji mogući način – s osvježavajućom vodom Jana.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori