Jana – Snaga Minerala - jana

Jana – Snaga Minerala

Naše tijelo se sastoji od 60% vode. Unosom dovoljne količine vode dnevno osiguravamo svom tijelu da pravilno funkcionira. Bez pravilne hidracije naše tijelo dolazi do granica izdržljivosti, pojave glavobolje, smanjenog fokusa, razdražljivosti. Voda se pije i onda kada niste žedni, jer kada nastupi žeđ tada ste već blago dehidrirali. Za pravilno funkcioniranje i optimanu brigu o našem tijelu iznimno je bitno koju vodu pijemo.

Na svom tisućama godina dugom podzemnom putu, Jana je prolaskom kroz niz geoloških naslaga, starih milijune godina, poprimila iznimnu kristalnu bistroću i jedinstven mineralni sastav.

Jedna od glavnih odlika prirodne mineralne vode i superiornost u odnosu na ostale vrste voda, što je odraz zaštićenosti podzemnih ležišta iz kojih potječe.

Jedinstven prirodni mineralni sastav čini Janu tako okrepljujućom, pitkom i ukusnom.

Prirodna mineralna voda, kao što je Jana, po svojim karakteristikama različita je od većine ostalih voda za piće. Ona je prirodno čista na svom izvoru, ne prolazi dezinfekcijske tretmane poput kloriranja, te ima stabilan mineralni sastav.

Zbog zaštićenog podzemnog ležišta na dubini od 800 metara, mineralna voda ima najvišu razinu kvalitete.

Ništa ne narušava vezu između Jane i prirode. Najsuvremenijom tehnologijom punjenja mineralnu vodu s dubine od 800 metara punimo izravno u bocu, bez ikakvih vanjskih utjecaja.

Tako Jana zadržava svoju izvornu prirodnu čistoću. Prvi susret Jane s vanjskim svijetom, nakon 7000 godina, odvija se u trenutku kada je otvoriš i kušaš njezinu svježinu i lakoću.

Osjeti snagu prirodne mineralne vode najviše kvalitete.

Snaga pobjede

Da bi postigli optimalno fizičko zdravlje moramo paziti da unosimo najbolje namirnice, tako i u našim životima stremimo da uvijek ostvarimo ono najbolje od sebe. Za to nam je potrebna motivacija, motivacija koja nas potiče na sve male i velike pobjede u životu.

Kao što Jana sa svog izvora od 800 metara svojom snagom nezaustavljivo ide prema vrhu, tako i mi svojom motivacijom svakoga dana snažno kročimo prema našim pobjedama.

Podjeli sa nama svoju priču i postani kap koja motivira druge.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori