Jana predstavila novu ediciju s porukama hrvatskih olimpijaca - jana

Jana predstavila novu ediciju s porukama hrvatskih olimpijaca

U godini kada HOO obilježava 25 godina svog postojanja, predstavljena je nova edicija Jane vode s porukom hrvatskih olimpijaca, a uoči Olimpijskih igara u Riju. Zlatko Horvat, Ivan Čupić, Lucija i Ana Zaninović, Filip Hrgović, Sandra Perković, Filip Ude, Maro Joković, Blanka Vlašić, Giovanni Cernogoraz, Martin i Valent Sinković, Šime Fantela, Petar Muslim, Igor Marenić, Snježana Pejčić te Janica Kostelić i Ivica Kostelić, Toni Kukoč, Dino Rađa i Ivano Balić – svi su oni autori motivirajućih poruka na novoj ediciji Jana bočica, a slažu se u onoj glavnoj – Samo srcem uistinu možeš pobijediti.

Edicijom poruka hrvatskih olimpijaca Jana želi ispričati priču o ljubavi prema sportu, natjecanju, izazovima koje donose Olimpijske igre. Svima je cilj što bolji rezultat i želja da u određenom trenutku budu najbolji, ali na Olimpijskim igrama i u životu, nije sve u natjecanju za zlato i za slavu. Olimpijci se natječu za san, za ljubav onih koji ih podržavaju – jer žele usrećiti one koji su uz njih i koji vjeruju u njihovu nemjerljivu sportsku strast. I upravo ta ljubav želi se prenijeti kroz poruke olimpijaca.

Ova edicija sastavni je dio krovne edicije Jana Samo Ljubav, no porukama hrvatskih olimpijaca Jana priča priču o ljubavi u sportskom kontekstu. Olimpijci se natječu mišićima, snagom, talentom i satima usavršavanja tehnike i fizičke spreme, ali ono što ih stavlja u dres reprezentacije i dovodi na pobjedničko postolje su srce i ljubav.