Jana predstavila novu ediciju s porukama hrvatskih olimpijaca - jana

Jana predstavila novu ediciju s porukama hrvatskih olimpijaca

U godini kada HOO obilježava 25 godina svog postojanja, predstavljena je nova edicija Jane vode s porukom hrvatskih olimpijaca, a uoči Olimpijskih igara u Riju. Zlatko Horvat, Ivan Čupić, Lucija i Ana Zaninović, Filip Hrgović, Sandra Perković, Filip Ude, Maro Joković, Blanka Vlašić, Giovanni Cernogoraz, Martin i Valent Sinković, Šime Fantela, Petar Muslim, Igor Marenić, Snježana Pejčić te Janica Kostelić i Ivica Kostelić, Toni Kukoč, Dino Rađa i Ivano Balić – svi su oni autori motivirajućih poruka na novoj ediciji Jana bočica, a slažu se u onoj glavnoj – Samo srcem uistinu možeš pobijediti.

Edicijom poruka hrvatskih olimpijaca Jana želi ispričati priču o ljubavi prema sportu, natjecanju, izazovima koje donose Olimpijske igre. Svima je cilj što bolji rezultat i želja da u određenom trenutku budu najbolji, ali na Olimpijskim igrama i u životu, nije sve u natjecanju za zlato i za slavu. Olimpijci se natječu za san, za ljubav onih koji ih podržavaju – jer žele usrećiti one koji su uz njih i koji vjeruju u njihovu nemjerljivu sportsku strast. I upravo ta ljubav želi se prenijeti kroz poruke olimpijaca.

Ova edicija sastavni je dio krovne edicije Jana Samo Ljubav, no porukama hrvatskih olimpijaca Jana priča priču o ljubavi u sportskom kontekstu. Olimpijci se natječu mišićima, snagom, talentom i satima usavršavanja tehnike i fizičke spreme, ali ono što ih stavlja u dres reprezentacije i dovodi na pobjedničko postolje su srce i ljubav.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori