Jana pomogla SOS dječjem selu Ladimirevci - jana

Jana pomogla SOS dječjem selu Ladimirevci

Selo Ladimirevci poznato je u cijeloj Slavoniji po brizi i ljubavi kojima se njegovi stanovnici trude kako bi ga učinili lijepim i ugodnim svima koji u njemu žive ili ga posjećuju. SOS Dječje selo Ladimirevci oduševljava okruženjem i toplom atmosferom koja zatekne svakog tko uđe u ovaj dječji svijet u kojem je sve podređeno mališanima koji su se zbog svojih nesretnih okolnosti našli ovdje.

Janina kampanja “voda s porukom” uključila se svojim humanitarnim aktivnostima u opremanje 17. kuće Dječjeg sela Ladimirevci.

“Obiteljski model dugoročne skrbi o djeci je model kojim našoj djeci želimo osigurati sigurno okruženje i ljubavlju ispunjeno odrastanje. U tome koristimo suvremene odgojne metode bazirane na pedagoškim i psihološkim znanjima, koja usvajamo permanentnom edukacijom svih naših SOS mama, te stručnih pomagača poput psihologa, pedagoga, socijalnog radnika. Zahvaljujemo Jani “vodi s porukom” na velikodušnoj pomoći koja će nam osigurati primanje još vise djece kojima je naša zaštita i skrb prijeko potrebna” – izjavio je direktor Dječjeg sela Ladimirevci gospodin Zoran Relić.

Dječje selo, u suradnji s lokalnom zajednicom, pokreće različite projekte kojima se djeca uče novim znanjima i životnim vještinama. Sportska, glazbena, likovna, dramska, novinarska i plesna radionica, samo su neke su od aktivnosti u kojima djeca sudjeluju zajedno s djecom iz lokalne zajednice. Kako bi razveselila prisutne mališane, na svoj humanitarni put Jana “voda s porukom” ovoga puta povela je i poznatog mađioničara Luku Vidovića koji je svojom predstavom oduševio sve prisutne. I vi se možete priključili slijedećem humanitarnom cilju.

Svoje poruke možete unositi na www.vodasporukom.com i dijeliti ih na društvenim mrežama čime se prikupljaju kapljice koje će se potom pretočiti u donacije. Svakom Vašom porukom korak smo bliže ostvarivanju humanitarnih ciljeva koji su pred nama i koji će nam omogućiti da pomognemo onima kojima je to u ovim trenucima najpotrebnije.

Posjetite www.vodasporukom.com jer dobro se dobrim vraća!

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori