Jana nastavlja nizati nagrade - jana

Jana nastavlja nizati nagrade

Ukupno četiri nagrade i dva finala osvojila je Janina marketinška kampanja Duboko iznad svih, s Vernesom Smolčić kao glavnom ambasadoricom na nedavno održanoj, virtualnoj dodjeli nagrada Dana komunikacija.

Usprkos situaciji u koju nas je dovelo globalno širenje koronavirusa, nastavljamo slaviti kreativnost, pa su održane dodjele nagrada IdejaX, Mixx i Effie. Riječ je o marketinškim nagradama koje se dodjeljuju u sklopu godišnjeg okupljanja struke na Danima komunikacija.  Zbog poznatih razloga ovogodišnja dodjela održana je virtualno te se pokazala najuspješnijom dodjelom za kampanje brendova iz Jana grupe.

Prva od kategorija je IdejaX nagrada, kojom se nagrađuju ideje koje pomiču granice. Upravo u tom segmentu Janina kampanja Jana Duboko iznad svih ima i najveći broj osvojenih nagrada. U izrazito jakoj konkurenciji reklama Janina kampanja s Vernesom Smolčić osvojila je srebro u kategoriji BEST OF AD MAKING_FILM. U kategoriji BEST ON MARKET: BEZALKOHOLNA PIĆA kampanjom Jana Duboko iznad svih osvojili smo brončanu nagradu, dok je u istoj kategoriji BEST ON MARKET: BEZALKOHOLNA PIĆA Janin Deepest Instagram profile 2 bio u finalu. U kategoriji BEST OF AD-MAKING: DIGITAL, digitalna kampanja Jane osvojila je BRONCU za inovativan prikaz svemira kroz Deepest instagram profile 2.

Spomenuti instagram profil bio je i finalist u kategoriji BEST social nagrade MIxx.

Ponosni smo na onu, najvažniju među kategorijama, a to je Effie nagrada za marketinšku učinkovitost, gdje je kampanja „Samo opušteno“ za Jana Ice Tea nagrađena brončanom Effie nagradom.

Ove nagrade potvrda su iznimnog truda, uloženog u način kojim se komunicira s potrošačima i kroz poruke koje šaljemo. Komunikacijskim zaokretom, kojeg je Jana napravila predstavljanjem platforme Duboko iznad svih, njezina glavna poruka – kada inspiraciju potražiš u dubini sebe možeš dosegnuti zvijezde – upravo je potvrđena osvojenim nagradama.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori