Jana nagradila najbolje ljubavne poruke - jana

Jana nagradila najbolje ljubavne poruke

U okviru kampanje Jana „voda s porukom“ u veljači, mjesecu ljubavi, organiziran je natječaj „Valentinovo s Janom“. Posjetitelji web stranice www.vodasporukom.com dobili su priliku da osmisle ljubavnu poruku koju su namijenili najdražima, a najbolje među njima, njih ukupno 20, otisnute su na Janine etikete i poslane na odabrane adrese. No, tu nije kraj, od svih pristiglih poruka odabrane su 3 najbolje čiji su autori nagrađeni sedmodnevnim putovanjem za dvoje u Kalamota Island Resort u Koločepu, a nagradu mogu iskoristiti u periodu od 7. do 27. travnja.

Dobitnici ove vrijedne nagrade su Krešimir Šantić s porukom „Ljubav je što sam i nakon toliko vremena zaljubljen u tebe.“, Veronika Brlek s porukom „Voljeti znači biti spreman odreći se svojih snova kako bi ostvario zajedničke.“ i Nikolina Cerjak s porukom „Ljubav je ono kad nam pogledi govore bez i jedne riječi.“

Krešimir Šantić, jedan od pobjednika, s nama je podijelio i svoj doživljaj cijelog projekta:

“Bio bih neiskren kada bih rekao da nisam želio pobijediti, biti prvi, biti najbolji, jer takav sam i sve što radim, činim na taj način i u tom smjeru….

Ali… Čitav vaš projekt jako mi je pozitivan i prvenstveno sam bio aktivan da svojim malim doprinosom, zajedno s ostalim učesnicima, što prije sakupimo bodove i ispunimo postavljene ciljeve donacije Jane.

Nakon toga, sama tema ljubavi toliko me okupirala da sam, sve što sam znao i doživio, jednostavno počeo pisati i to sve više i više…. Nisam mogao stati. Više mi nije bilo važno tko će dobiti nagradu, tko je koliko sakupio bodova, bilo mi je zadovoljstvo i posebno dobar osjećaj sve moje misli jednostavno napisati i još samim time dodati koju kapljicu za donaciju…..

I konačno, zaista sam presretan i zadovoljan što ste i vi prepoznali dubinu mojih riječi rečenih o ljubavi… Svi koji su pisali o ljubavi imali su isto tako duboke osjećaje i mislim da je svaka ta riječ i misao vrijedna i posebna….

Kada sam svojoj dragoj uz kavu, čašu Jane i sendvič rekao ovu prekrasnu vijest o nagradi Jane, ona me samo pogledala nasmiješila se i rekla mi – Ti si moj veliki frajer, hvala ti i volim te…..”

Još jednom čestitamo svim dobitnicima i pozivamo Vas da i Vi posjetite web stranicu www.vodasporukom.com i podijelite s drugima svoju poruku jer se aktivnosti Janine kampanje nastavljaju i dalje!

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori