Jana Ice Tea ima novi, zanimljivi okus: malinu hibiskus - jana

Jana Ice Tea ima novi, zanimljivi okus: malinu hibiskus

Pripremite nepce za sasvim novo cvjetno – voćno osvježenje, jer paleta vrhunskih ledenih čajeva dobiva svog najnovijeg predstavnika – Jana Ice Tea malina hibiskus!

Mirisna svježina slatkih malina, spojena s energijom šarenih cvjetova hibiskusa, donosi punu raskoš ljetnih aroma u svako godišnje doba.  Ova elegantna kombinacija daška soka od malina i ekstrakta hibiskusa, idealno se spojila u cjelinu s omiljenom vodom Jana.

U skladu s trendovima za maksimalno prirodnim sastojcima i prehrani s manje šećera, Jana Ice Tea malina hibiskus ne sadrži umjetna bojila niti konzervanse. Zahvaljujući smanjenom sadržaju šećera (manje od 5g na 100 ml), proizvod ne sadrži više od 20 kalorija na 100 ml.

Pretvarajući ledeni čaj u uzbudljiv aromatičan doživljaj, Jana Ice Tea malina hibiskus će ove sezone mnogima postati omiljeni napitak, a važno je istaknuti da dolazi u praktičnim pakiranjima od 0,5l i 1,5l PET. Prepustite se pozitivnoj energiji dobrih ljetnih vibracija uz uživanje u cvjetno – voćnim okusima, rashlađenog, laganog i profinjenog Jana Ice Tea malina hibiskus.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori