Jana dobila još jedno svjetsko priznanje za kvalitetu - jana

Jana dobila još jedno svjetsko priznanje za kvalitetu

Prirodna mineralna negazirana voda Jana osvojila je Grand Gold Quality Award na najprestižnijem svjetskom natjecanju Monde Selection u organizaciji Međunarodnog instituta za kvalitetu. Jana je među 3100 proizvoda iz više od 90 zemalja u kategoriji „Piva, vode i negazirana pića“ osvojila Grand Gold Quality Award, najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda.  

Zahvaljujući dubini njenog izvora od 800m te mineralnom sastavu slojeva zemlje kroz koje prolazi, Jana ima posebnu čistoću, besprijekoran mineralni sastav i prepoznatljiv, svilenkast okus. Od vanjskih utjecaja čuvaju je slojevi tla i stijene stare milijune godina, a zahvaljujući Ultra-Clean tehnologiji punjenja, Jana tako ostaje netaknuta sve dok se ne otvori čep na boci. Svaka kap Jane ima savršen omjer kalcija i magnezija te pH vrijednost 7.1 što pomaže u održavanju vitalnosti i prirodne ravnoteže tijela. „Ponosni smo što je treću godinu za redom na prestižnom natjecanju Monde Selection Jana osvojila zlatnu medalju u izrazito jakoj konkurenciji stoga možemo reći da je Grand Gold Quality Award samo još jedna kap koja je okrunila njenu posebnost. Isto tako, potrošač pri odabiru proizvoda s oznakom Monde Selection, može biti siguran da bira proizvod vrhunske kvalitete, a upravo je takva naša prirodna mineralna voda Jana”, istaknula je Maja Vukorep, direktorica robnih marki Grupe pića unutar Fortenova grupe.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori