Hrvatska voda osvojila još jednu međunarodnu zlatnu medalju - jana

Hrvatska voda osvojila još jednu međunarodnu zlatnu medalju

Na najprestižnijem natjecanju Monde Selection – Međunarodnog instituta za kvalitetu – prirodna mineralna negazirana voda Jana osvojila je najvišu Grand Gold Quality Award

Na svjetskom natjecanju, u sklopu kojeg je testiranje provedeno početkom godine u Bruxelles Jana je među 3200 proizvoda u kategoriji „Piva, vode i negazirana pića“ osvojila Grand Gold Quality Award, najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda. Osvajanjem ove nagrade, Jana je dobila još jedno međunarodno priznanje za svoju vrhunsku kvalitetu.

„Činjenica da smo drugu godinu za redom na ovom prestižnom natjecanju osvojili još jednu zlatnu medalju čini nas izrazito ponosnima. Mislim da cijela Hrvatska, može biti ponosna na uspjeh Jane, u izrazito jakoj svjetskoj konkurenciji. Ovo je stepenica više za Janu, nakon što je prošle godine postala prva hrvatska mineralna voda koja je na istom natjecanju osvojila zlatnu medalju, Gold Quality Award, za kvalitetu proizvoda. Upravo je ovo dodatni poticaj našoj izvoznoj strategiji u kojoj Jana ima glavnu ulogu, s obzirom da smo na više od 20 tržišta prisutni baš s Janom, najnagrađivanijom vodom u regiji.“ izjavio je Dario Šalić, predsjednik Uprave Jamnice plus d.o.o..

Potrošač pri odabiru proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, može biti siguran da bira proizvod visoke kvalitete. Na temelju različitih kriterija ocjenjivanja, izvanrednim proizvodima se dodjeljuju oznake kvalitete, a Jana je ove godine osvojila najviše ocjene i zaslužila status Grand Gold. To znači da je Jana uistinu najbolja na svijetu. Zahvaljujući jedinstvenoj dubini njenog izvora te mineralnom sastavu slojeva zemlje kroz koje prolazi, Jana ima posebnu čistoću, besprijekoran mineralni sastav i prepoznatljiv, svilenkast okus.

Zbog dubine svog izvora, Jana je čišća i bogatija mineralima od ostalih voda. Zbog Ultra-Clean tehnologije punjenja, netaknuta je sve do trenutka otvaranja čepa, a  Grand Gold Quality Award samo je još jedna kap koja je okrunila njenu posebnost. Zato je Jana, prirodna mineralna negazirana voda kakvu nema nitko drugi na svijetu.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori