Janina Kapljica ljubavi za roditelje i bebe - jana

Janina Kapljica ljubavi za roditelje i bebe

Jana započinje s novom kampanjom pod nazivom Kapljica ljubavi, a namijenjena je prvenstveno roditeljima, a onda i njihovim bebama. Novom kampanjom želi se istaknuti Janina niska ukupna mineralizacija i specifičan prirodni sastav. S 800 metara dubokog izvora, netaknuta i nježnog okusa, Jana zadovoljava sve propisane standarde kvalitete i za one najzahtjevnije.

Suvremena tehnologija punjenja koja štiti izvornu, besprijekornu Janinu čistoću, čine ju potpuno prikladnom za pripremu povrtnih i voćnih kašica za najmlađe. Kako bi se osigurala ispravnost pripremljene hrane, potrebno je slijediti upute pedijatra i koristiti se vodom preporučene temperature.

Pravilan unos tekućine bitno utječe na stanje organizma, stoga je u trudnoći iznimno važno dovoljno se hidrirati, kako za majku tako i dijete. Jana je odličan izvor hidracije i za sve majke u razdoblju laktacije, jer je unos vode posebno važan tijekom procesa stvaranja dovoljne količine majčina mlijeka.

Više o novoj Jana kampanji može se saznati na linku Kapljica ljubavi.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori