60% našeg tijela je voda, zato je bitna koja je - jana

60% našeg tijela je voda, zato je bitna koja je

Oko 60% naše ukupne mase čini voda, a njena uloga u našem organizmu apsolutno je nezamjenjiva. Iskonski čista i prirodna voda nas osvježava, potiče izmjenu tvari, oslobađa tijelo od nakupljenih toksina te održava ravnotežu u organizmu.

Kako bismo bili sigurni da našem organizmu ne nedostaje vode, treba poslušati stručnjake koji preporučaju konzumaciju 1,5L vode dnevno za odrasle osobe sjedilačkog načina života.

U suprotnom može doći do nepoželjnih posljedica kao što je umor, nedostatak energije ili glavobolja. Osim preporučene količine unosa, vrlo je važno voditi brigu i o kvaliteti vode koju pijemo. Prirodna mineralna voda Jana u boce se puni najsuvremenijom aseptičkom tehnologijom, te je upravo trenutak otvaranja boce, prvi susret Jane s današnjim svijetom nakon dugih 7000 godina.

Nastala je u vrijeme potpune nezagađenosti prirode, a njenu vrhunsku kvalitetu, besprijekornu čistoću i sigurnost procesa punjenja potvrđuju i brojna svjetska priznanja i nagrade. Jana je zaštićena pod slojevima mineralnih stijena, ima savršeno izbalansiran mineralni sastav, u kojem se ističe idealan omjera kalcija i magnezija (2:1), i prirodno niski udio natrija. Osim toga, ima i pH vrijednost 7,4, što je jednako pH vrijednosti naše krvi, te sadrži silicij- mineralnu tvar, koja je neophodna za strukturu svih vezivnih tkiva i organa. Silicij je uključen i u složene procese obnove kolagena i elastina što se danas tumači kao snažni ”anti aging” učinak na kožu i smanjenje bora. Osim za ljepotu i zdravlje kože, silicij je važan i za nokte, zube, kosu i oči.

Zahvaljujući ovakvom sastavu prirodne mineralne vode Jana, možemo sa sigurnošću ustvrditi da je ona idealan odabir za dnevnu konzumaciju i unos potrebne količine vode u organizam.

Pijući Janu svakoga dana doprinosimo vitalnosti našeg tijela, a svaka kap vode uistinu postaje dio nas. Zato je bitno koja je.