jana

Tijelo se sastoji od vode

Ona čini više od 60% tvog tijela. Neophodna je za život. Pokreće i poboljšava tjelesne funkcije. Hidratizira i čisti, izvana i iznutra. Voda doprinosi ravnoteži uma i tijela.

Izaberi Janu zbog iznimnog mineralnog sastava, nevjerojatne čistoće i blagotvornih učinaka. Tvoje tijelo će ti biti zahvalno.

Tijelo se sastoji od vode

Voda je izvor života i vitalnosti.

Voda nas pokreće i osigurava normalno odvijanje svih procesa u našem tijelu. Njenim odgovarajućim unosom doprinjet ćeš postizanju ravnoteže uma i tijela.

Tvoje tijelo se sastoji od vode. Ona čini oko 60% organizma odraslog čovjeka, a čak 70% dječjeg i sastavni je dio svake naše stanice.

Neophodna je za ključne fiziološke procese

Sudjeluje u biokemijskim reakcijama, transportu tvari kroz krvožilni sustav, regulira probavu, pruža potporu zglobovima i štiti tkivo i organe. Voda održava temperaturu tvog tijela.

Odstranjuje štetne tvari iz organizma

Voda služi kao otapalo, kako za hranjive tvari koje cirkulacijom dolaze do stanica, tako i za otpadne spojeve koji nastaju izmjenom tvari u organizmu.

Voda je ključan i najzastupljeniji nutrijent u tvom organizmu

Zato je iznimno važno da svakog dana uneseš dovoljnu količinu vode. Ona je najvažniji dio prehrane, osobito kod detoksikacijskih dijeta. Uz pravilnu hidrataciju tvoja koža postaje ljepša – elastična, čvrsta i gipka.

Preporuke za unos vode

Potrebna količina vode osim o životnoj dobi i spolu, ovisi i o drugim čimbenicima. Trudnoća i laktacija kod žena, kao i ekstremne temperature okoline i povećana tjelesna aktivnost povećavaju potrebu tijela za vodom.

Prema Europskoj agenciji za sigurnost hrane, odgovarajući ukupni unos vode za odrasle osobe iznosi 2L dnevno za žene, te 2.5L za muškarce*

Odgovarajuća hidracija neophodna je za normalno funkcioniranje tijela, a prirodna mineralna voda Jana, jedinstvenog mineralnog sastava i besprijekorne, iskonske čistoće, vrijedan je dar prirode, u čijoj iznimnoj kakvoći možeš uživati svaki dan.

*EFSA Journal 2010; 8(3):1459

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori