jana

Jedinstveni mineralni sastav

Na svom tisućama godina dugom podzemnom putu, Jana je prolaskom kroz niz geoloških naslaga, starih milijune godina, poprimila iznimnu kristalnu bistroću i jedinstven mineralni sastav.

Jedinstveni mineralni sastav

Jana ima izvanredno uravnotežen i stabilan mineralni sastav koji redovito nadziremo tijekom godine, a njezina pH vrijednost je 7,1.

Optimalan omjer kalcija i magnezija daje joj jedinstven i prepoznatljiv svilenkast okus.

Neke od ključnih karakteristika Jane su:

  • Stabilan mineralni sastav – jedna od glavnih odlika prirodne mineralne vode i superiornost u odnosu na ostale vrste voda, što je odraz zaštićenosti podzemnih ležišta iz kojih potječe.
  • Niska ukupna mineralizacija – manja od 500 mg na litru, uz prirodnu ravnotežu minerala i pH 7,1, Jani daju prepoznatljiv svilenkast i nježan okus.
  • Idealan omjer kalcija i magnezija od 2:1 – optimalan je za njihovu iskoristivost u organizmu.
  • Sadrži silicij – mineral koji sudjeluje izgradnji strukture vezivnog tkiva. Poznat je sastojak u preparatima za njegu kože.

Jedinstven prirodni mineralni sastav čini Janu tako okrepljujućom, pitkom i ukusnom.

Prirodna mineralna voda, kao što je Jana, po svojim karakteristikama različita je od većine ostalih voda za piće. Ona je prirodno čista na svom izvoru, ne prolazi dezinfekcijske tretmane poput kloriranja, te ima stabilan mineralni sastav.

Zbog zaštićenog podzemnog ležišta, mineralna voda ima najvišu razinu kvalitete.