jana

Bez doticaja sa vanjskim svijetom

Ultra Clean tehnologija punjenja zaslužna je što Jana do tebe dolazi potpuno netaknuta.

Bez doticaja sa vanjskim svijetom

Tehnologija punjenja

Ništa ne narušava vezu između Jane i prirode. Najsuvremenijom tehnologijom punjenja mineralnu vodu s dubine od 800 metara punimo izravno u bocu, bez ikakvih vanjskih utjecaja.

Tako Jana zadržava svoju izvornu prirodnu čistoću. Prvi susret Jane s vanjskim svijetom, nakon 7000 godina, odvija se u trenutku kada je otvoriš i kušaš njezinu svježinu i lakoću.

 

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori