Jana Vitamin caffeine - jana

JANA VITAMIN

Jana vitamin caffeine

Jana vitamin caffeine 0,5 l PET

JANA VITAMIN S KOFEINOM - IZVOR OSVJEŽAVAJUĆE ENERGIJE

Funkcionalnost nove Jane vitamin rezultat je aktivnih sastojaka - vitamina B5, B6 i B12, koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti kao i normalnom odvijanju energetskog metabolizma. Smanjena razina energije tijekom dana povezana je i s osjećajem smanjene kognitivne sposobnosti i koncentracije. Vitamini B5, B6 i B12 imaju također ulogu u mentalnoj izvedbi i psihološkoj funkciji, koja se ogleda u koncentraciji, učenju, pamćenju i razmišljanju, a 200 ml nove Jane vitamin donosi 15% njihovih preporučenih dnevnih unosa.

PAKIRANJA
 • 0,5 l
Prosječna hranjiva vrijednost (100g/ml)
 • energija (kj/kcal)

  63kJ/15 kcal
 • masti (g)

  0g
 • od kojih zasićene masne kiseline (g)

  0g
 • ugljikohidrati (g)

  3,5 g
 • od kojih šećeri (g)

  3,4 g
 • bjelančevine (g)

  0g
 • sol (g)

  <0,02g

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori